Dropship Registration

SYARAT- SYARAT DROPSHIP SISTERSHIJAB.COM

 1. DROPSHIP perlu mendaftar dengan memberi NAMA, ALAMAT, NO. PHONE.
 2. Tiada yuran pendaftaran di kenakan.
 3. Sila isi boring online sepenuhnya.
 4. Dropship wajib mempunyai smartphone untuk tujuan promosi menggunakan aplikasi laman sosial seperti “whatsapp”, “telegram”, mempunyai email, facebook dan instagram.
 5. Sebarang gambar/video untuk tujuan pemasaran, akan dibekalkan oleh pihak SISTERSHIJAB.COM melalui TELEGRAM/WHATSAPP
 6. Dropship SISTERSHIJAB.COM harus memastikan gambar/video yang dipamerkan di mana- mana laman social adalah berkualiti dan menutup aurat dengan sempurna bagi memastikan produk SISTERSHIJAB.COM adalah patuh syariah.
 7. Dropship WAJIB memberitahu kepada pelanggan bahawa setiap barangan yang hendak dihantar pastikan alamat adalah betul dan terdapat orang yang boleh menerima barangan sekiranya pelanggan tiada dirumah. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya barangan yang dihantar tidak diterima.
 8. Wakil dropship yang dilantik tidak dibenarkan menukar label jenama SISTERSHIJAB.COM dengan jenama lain, tidak boleh menggunakan perkataan SISTERSHIJAB.COM sebagai papan tanda kedai dan plastik bag.
 9. Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran diterima sepenuhnya.
 10. Kos penghantaran bergantung kepada terma dan syarat di laman web rasmi SISTERSHIJAB.COM
 11. INSENTIF tambahan akan diberikan dalam bentuk hadiah atau wang tunai sekiranya anda membuat rekod jualan tertinggi bagi bulan tertentu dan jualan minimum sebanyak RM1,000 dan ke atas dan ini akan berubah berubah dari masa ke semasa atas promosi tertentu.

 

KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP SISTERSHIJAB.COM

 1. Droship akan menikmati potongan sehingga 15 % - 20% iaitu dari RM5 – RM30 untuk setiap helai tudung tetapi komisyen akan berubah dari masa ke semasa atas promosi tertentu.
 2. Tidak perlu modal.
 3. Tidak perlu menyimpan stok produk.
 4. Buat pesanan bila pelanggan sudah membuat pembayaran.
 5. Berpeluang berniaga sambil berdakwah. Promosikan tudung menutup aurat.
 6. Syarat yang MUDAH dan MAMPU SELIA.
 7. Kami akan iklankan nama anda sebagai Dropship kami di website rasmi dan laman sosial rasmi SISTERSHIJAB.COM
 8. Kami akan berkongsikan tip –tip untuk meningkatkan jualan semasa ke semasa dengan setiap pengedar agar lebih proaktif dalam jualan.
 9. Mendapat keizinan menggunakan info, gambar, catalog dan sebagainya di website, facebook dan instagram SISTERSHIJAB.COM untuk tujuan promosi.
 10. Keahlian seumur hidup ( mengikut syarat dan terma yang telah ditetapkan. ) Tiada yuran bulanan atau yuran tahunan dikenakan.
 11. Kemaskini stok harian dan mingguan di website www.sistershijab.com, Facebook SISTERSHIJABOFFICIAL.COM serta Instagram https://www.instagram.com/sistershijabofficial/
 12. SISTERSHIJAB.COM hanya menerima tempahan melalui website rasmi sahaja
 13. SISTERSHIJAB.COM bersedia menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak.

 

 

CLICK HERE TO REGISTER NOW